(0 artikelen) - € 0,00

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Telefoon: 0547 - 292 272
info@ongediertemiddelen.nl 
Volg ons op: facebook icon  youtube icon

Vogelwering Bird Free optical gel Zoom

Vogelwering Bird Free optical gel

Vogelwering Bird Free gel

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 53,25
Product Omschrijving

  Details

  Innovatief vogelweringsysteem op basis van een optische illusie VUUR.

  Een kant en klaar schaaltje met stevige gel dat is samengesteld uit een gepatenteerd preparaat met natuurlijke actieve bestanddelen. Na het aanbrengen van de gifvrije gel, zult u merken dat 70-80% van de vogels volledig wordt afgeschrikt terug te keren naar de behandelde plaats door het visuele effect van Bird Free. Met andere woorden, zullen ze niet terug te komen als eenmaal Bird Free is toegepast.

  Daar waar voorheen al langdurig broed- en slaapplaatsen waren zullen een paar dominante vogels tot een dag of twee na aanbrengen van Bird Free proberen terug te keren. Op de eerste dag na de installatie, is het niet ongewoon om een of twee vogels tussen de schaaltjes Bird Free te signaleren. Ze kijken echter angstig ernaar en zullen zich afvragen “Wat is er hier aan de hand?” en vliegen weg.

  Als een dominante vogel een serieuze poging waagt om terug te keren naar de plaats, meteen nadat Bird Free is toegepast, zal het in contact komen met de Bird Free (dit is de reden waarom de schaaltjes Bird Free niet verder uit elkaar geplaatst mogen worden dan de spanwijdte van de vogel). Soms zul je zelfs vogels zien die in een schaaltje Bird Free is gestapt.

  Bird Free is erg plakkerig, dus als de vogel ermee in contact komt, zal het niet lekker voelen op de veren. Bird Free is niet schadelijk voor de vogel en zal het vermogen om te vliegen niet aantasten. De vogel zal proberen het weg te poetsen en het de smaak en de geur van Bird Free niet lekker vinden. Na twee of drie dagen zullen zelfs de meest dominante vogels het opgeven en de site zal dan letterlijk vogel-vrij zijn.

  De schaaltjes zijn snel en eenvoudig aan te brengen. Omdat de schaaltjes kant-en-klaar zijn en van een stevige samenstelling, kunnen deze goed gebruikt worden op hellende oppervlakken zowel binnen als buiten.

Aanvullende Informatie

  Aanvullende Informatie

  Vergif Nee
  gewicht Nee
  Verpakkingsmateriaal Tube in doos
  Aantal per verpakking 15 kant klare schaaltjes
  downloadlink Download Veiligheidsblad
Product's Review

CMS tab