(0 artikelen) - € 0,00

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Telefoon: 0547 - 292 272
info@ongediertemiddelen.nl 
Volg ons op: facebook icon  youtube icon

Vliegenvanger Flyburster voor tuin/erf incl. lokstof, herbruikbaar met nieuwe lokstof Zoom

Vliegenvanger Flyburster voor tuin/erf incl. lokstof, herbruikbaar met nieuwe lokstof

FlyBuster Garden Trap incl. 40 gram bait FlyBuster Garden is een innovatief product tegen vliegenoverlast en boekt enorme successen in Europa. De FlyBusters zijn uitvoerig getest en de resultaten zijn verbluffend. Deze vliegenval wordt geleverd met 40 gram bait in wateroplosbare zakjes. 1 ltr water toevoegen en open zetten en de vangst kan beginnen. Natuurlijke barrière tegen vliegen welke zorgt voor een vliegreductie tot wel 90%! Vervangende lokstof direct bijbestellen!

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 16,50
Product Omschrijving

  Details

  Toepassingen FlyBuster Garden
  • In en rond de Tuin
  • Tuinen & Parken
  • Horeca (terras)
  • Camping & Recreatieparken
  • Zwembaden
  • Sportparken
   
  FlyBuster Dé oplossing in het bestrijden van insecten!
  De vliegenval bevat de zeer effectieve lokstof (100% biologisch) die vliegen aantrekt. De lokstof gaat in de flybuster, water toevoegen en Flybuster Garden is klaar voor gebruik! De bijzondere gepatenteerde 'one way' openingen van de FlyBuster zijn zo ontworpen, wanneer de vliegen naar binnen zijn gevlogen deze niet weer naar buiten kunnen.
   
  Effectief voor wel 60 dagen!
   
  Vliegenvangen in de Praktijk
  Voeg de lokstof en water toe. Plaats de FlyBusters in en rondom het terrein op een hoogte tussen de 120 en 180 cm. Het aantal vliegenvallen is afhankelijk van de grootte van het gebied. Zorg er voor dat de FlyBusters zoveel mogelijk uit de wind staan (bijv. niet bij ventilatoren)
   
  HERBRUIKBAAR/NAVULBAAR:
  Wanneer de val vol zit met vliegen en/of de lokstof is uitgewerkt leegt u de Flybuster en kunt u deze weer met nieuwe lokstof en water vullen. Klik hier voor de juiste lokstof voor hervullen.  
   
  Succes gegarandeerd nationaal en internationaal!
   
  Mengverhouding lokstof
  40 gram bait per liter water.FlyBuster Garden Trap incl. 40 gram bait FlyBuster Garden is een innovatief product tegen vliegenoverlast en boekt enorme successen in Europa. De FlyBusters zijn uitvoerig getest en de resultaten zijn verbluffend. Deze vliegenval wordt geleverd met 40 gram bait (lokstof) in wateroplosbare zakjes. 1 ltr water toevoegen en open zetten en de vangst kan beginnen. Natuurlijke barrière tegen vliegen welke zorgt voor een vliegreductie tot wel 90%!

   

Aanvullende Informatie

  Aanvullende Informatie

  Vergif Nee
  gewicht Nee
  Verpakkingsmateriaal doos
  Aantal per verpakking 1
  downloadlink Download Veiligheidsblad
Product's Review

CMS tab