(0 artikelen) - € 0,00

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Telefoon: 0547 - 292 272
info@ongediertemiddelen.nl 
Volg ons op: facebook icon  youtube icon

Track & Trace block Fluo Rat en Muis 2,4 kg Zoom

Track & Trace block Fluo Rat en Muis 2,4 kg

Ontdekken of u ratten of muizen hebt? Track & Trace is niet giftige, super smakelijke traktatie in blok vorm voor ratten en muizen.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 29,50
Product Omschrijving

  Details

  Track & Trace bevat een Fluorescerend ingrediënt die er voor zorgt dat u met een UV-Lamp eenvoudig de uitwerpselen van ratten en muizen kunt volgen / traceren.

  Gebruiksaanwijzing: Track & Trace Block FLUO kan worden gebruikt in en rondom woningen en industriële, commerciële en openbare gebouwen en boerderijen. Leg het uit bij plaatsen waar ratten en muizen kunnen binnenkomen en op plaatsen waar ze zich kunnen verschuilen. Track & Trace Block FLUO stevig bevestigen, liefst in gesloten lokaasdoos. De locaties registeren voor latere controles.

  Ratten: Eén lokaasdoos met 3 tot 6 Track & Trace Block FLUO om de 5 à 10 meter.
  Muizen: Eén lokaasdoos met 1 of 2 Track & Trace Block FLUO om de 2 à 5 meter.

  Het lokaas minimaal 1 keer per maand inspecteren, in de herfst vaker, d.w.z. om de 2 à 3 weken. Ingeval van knaagdiervraat, onmiddellijk de Track & Trace Block FLUO vervangen door ratten/muizenvergif en / of vallen, totdat de situatie volledig onder controle is.
  Door het FLUO bestanddeel van het Track & Trace Block FLUO zijn de uitwerpselen van de knaagdieren fluorescerend. Met een UV-lamp wordt traceren eenvoudig en kunt u de plaagdieren doelgericht bestrijden. Track & Trace Block FLUO bevat absoluut geen enkel giftig bestanddeel en kunnen zoals andere voedingsstoffen opgeruimd worden.

Aanvullende Informatie

  Aanvullende Informatie

  Vergif Nee
  gewicht Nee
  Verpakkingsmateriaal emmer
  Aantal per verpakking 4 kg
  downloadlink Nee
Product's Review

CMS tab