(0 artikelen) - € 0,00

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Telefoon: 0547 - 292 272
info@ongediertemiddelen.nl 
Volg ons op: facebook icon  youtube icon

Strong rattenvergif / muizenvergif, graanmix,emmer 5 kg Zoom

Strong rattenvergif / muizenvergif, graanmix,emmer 5 kg

gebruik binnen en buiten (op basis van IPM), werkzame stof brodifacum 0.005%, toelatingsnummer NL5185 LET OP ALLEEN VOOR LICENTIEHOUDERS
Voor consumentenverpakkingen ratten kijk hier en voor muizen klik hier

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 52,00
Product Omschrijving

  Details

  Met ingang van 01-07-2015 alleen te bestellen door agrariërs met vermelding van geldig licentienummer vakbekwaamheid ongediertebestrijding of door de professionele ongediertebestrijders met licentie vakbekwaamheid ongediertebestrijding.

  Bestrijding van ratten in ruimten

  Plaats STRONG lokaas in lokaaspunten, daar waar ratten komen. Kies voldoende lokaaspunten op verschillende droge plaatsen, langs hun looppaden, nabij hun nesten en daar waar men uitwerpselen vindt. N.B. In het geval van zwarte ratten vooral hooggelegen voerplaatsen inrichten. Gebruik 100-200 g product per lokaaspunt. Lokaaspunten om de 5 tot 10 meter, afhankelijk van de grootte van de rattenplaag. Gebruik een schepje bij het vullen van lokaasdozen met los graanlokaas.

  Bestrijding van muizen in ruimten

  Plaats STRONG lokaas in lokaaspunten op plaatsen waar de muizen komen. Muizen nuttigen kleine hoeveelheden op veel plaatsen. Plaats daarom lokaas op veel lokaaspunten, ongeveer om de 2 tot 5 meter, overal waar uitwerpselen, knaagschade of ander tekenen van muizenactiviteit waargenomen worden. Gebruik 30-50 g product per lokaaspunt. Lokaaspunten om de 2 tot 5 meter, afhankelijk van de grootte van de muizenplaag. Gebruik een schepje bij het vullen van lokaasdozen met los graanlokaas.

  Bestrijding bruine ratten om gebouwen en voedselopslagplaatsen:

  Plaats STRONG lokaas in lokaaspunten, daar waar ratten komen. Kies voldoende lokaaspunten op verschillende droge plaatsen, langs hun looppaden, nabij hun nesten en daar waar men uitwerpselen vindt. N.B. In het geval van zwarte ratten vooral hooggelegen voerplaatsen inrichten. Gebruik 100-200 g product per lokaaspunt. Lokaaspunten om de 5 tot 10 meter, afhankelijk van de grootte van de rattenplaag. Gebruik een schepje bij het vullen van lokaasdozen met los graanlokaas. Gebruikers Professioneel gebruik Gebruik om gebouwen en voedselopslagplaatsen: - tot 1-1-2017 uitsluitend door bedrijven die zich hebben aangemeld bij de Inspectie Leefomgeving en Transport - vanaf 1-1-2017 uitsluitend door bedrijven die zijn gecertificeerd voor IPM-buitengebruik op basis van een protocol dat voldoet aan de eisen zoals die zijn vastgesteld en gepubliceerd door het Ctgb.

  klik hier voor de verdere gebruiksinstructie

Aanvullende Informatie

  Aanvullende Informatie

  Vergif Ja
  gewicht Nee
  Verpakkingsmateriaal emmer
  Aantal per verpakking 5 kg
  downloadlink Nee
Product's Review

CMS tab