(0 artikelen) - € 0,00

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Telefoon: 0547 - 292 272
info@ongediertemiddelen.nl 
Volg ons op: facebook icon  youtube icon

Muskil Excellent PASTA muis/rat, 50 gram (5X10 grams zakjes) NIEUW - mag zonder KBA licentie Zoom

Muskil Excellent PASTA muis/rat, 50 gram (5X10 grams zakjes) NIEUW - mag zonder KBA licentie

Muskil Excellent Pasta FLUO-NP
• Is een kant-en-klaar lokaas
• Zorgt voor een snel resultaat
• Een kleine portie is al dodelijk

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 4,95
 • Koop er 3 voor € 4,50 per stuk en bespaar 10%
Product Omschrijving

  Details

  Muskil Excellent Pasta FLUO-NP is een nieuwe formulering vergif ter doding van muizen maar ook ratten.

  Muskil Excellent Pasta FLUO-NP bevat de sterke werkzame stof Brodifacoum (2e generatie anticoagulant).
  Muskil Excellent Pasta FLUO-NP is een lokaaspasta klaar voor gebruik in sachets van 10 gram (50 g per verpakking). Werkt reeds na een enkele opname. Knaagdieren sterven enkele dagen na opname, zonder achterdocht tegen het lokaas bij andere leden van de kolonie te wekken. Muskil Excellent Graan kan gebruikt worden om knaagdierplagen in gebouwen te bestrijden. Het product dient toegepast te worden in lokaasdozen.

  FLUO-NP-Technologie Muskil Excellent Pasta FLUO-NP beschikt over enkele innovatieve en gepatenteerde eigenschappen. De FLUO-NP technologie is een fluorescerende pigment technologie, waardoor het lokaas zelfs onder slechte lichtcondities gelokaliseerd kan worden indien het beschenen wordt met een UV lamp. Als het lokaas is gegeten, maakt de fluorescerende formulering de faeces van de knaagdieren onder UV licht duidelijk zichtbaar en biedt het de mogelijkheid om de knaagdieractiviteit te monitoren.

  Muskil Excellent Pasta FLUO-NP • Is een kant-en-klaar lokaas • Zorgt voor een snel resultaat • Een kleine portie is al dodelijk

  Toepassingswijze Muskil Excellent Pasta FLUO-NP is een kant-en-klare lokaaspasta in eetbare zakjes (sachets niet openen). De losse lokaaszakjes dienen te worden in speciaal hiervoor bestemde commercieel verkrijgbare lokaasdozen. Gebruik 30-50 gram lokaas (sachets) per lokaasdoos. Plaats de lokaasdozen met intervallen van 5 meter van elkaar. Verklein deze afstand tot 2 meter in geval van een grote muizenplaag. Inspecteer de lokaaspunten regelmatig en vervang het gegeten en het door vuil en water vervuilde lokaas. De lokaasdozen uitzetten op plaatsen waar de huismuizen geregeld komen: in de nabijheid van holingangen, op looppaden (sporen!) in verborgen ruimten zoals verlaagde plafonds en op plaatsen waar de dieren voedsel halen of knagen. Tijdens een bestrijdingsactie dient zo weinig mogelijk ander voedsel voor muizen beschikbaar te zijn.

  Werkzame stof Brodifacoum 0,0029%

  Opmerking Dit product mag door iedereen toegepast worden! U heeft geen licentie nodig: het betreft hier een consumentenverpakking!

  Toelating Toelatingsnummer: NL-0018191-000 Gebruik Muskil Excellent Pasta FLUO-NP veilig.

  Lees vóór het gebruik eerst het etiket en de productinformatie!

  Voor muizen dient het lokaas aangeboden te worden in de binnenverpakking die maximaal genoeg lokaas voor een lokaaspunt bevat. Lokaasdozen worden handmatig in het door knaagdieren besmette gebied geplaatst. Idealiter worden de lokaasdozen in de grond bevestigd. Sachets niet openen.
  Het middel mag niet preventief gebruikt worden. Dosering en frequentie van detoepassing:

  Muizen: gebruik 30-50 gram lokaas per lokaasdoos.
  Muizen: Plaats de lokaasdozen met intervallen van 5 meter van elkaar. Verklein deze afstand tot 2 meter in geval van een grote muizenplaag.

  Inspecteer de lokaaspunten regelmatig (aanbevolen: om de 3 of 4 dagen) en vervang het gegeten en het door vuil en water vervuilde lokaas.

  Gebruik geen actieve stoffen in die gebieden waar tekenen van resistentie tegen deze stoffen vermoed worden. Om de verspreiding van resistentie tegen te gaan wordt aanbevolen om het lokaas af te wisselen met lokaas dat een andere anticoagulant bevat.

Aanvullende Informatie

  Aanvullende Informatie

  Vergif Nee
  gewicht Nee
  Verpakkingsmateriaal doosje
  Aantal per verpakking 5x10 gram
  downloadlink Download Veiligheidsblad
Product's Review

CMS tab