(0 artikelen) - € 0,00

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Telefoon: 0547 - 292 272
info@ongediertemiddelen.nl 
Volg ons op: facebook icon  youtube icon

Mollenverdrijvers

Hier vindt u een overzicht van onze mollenverdrijvers. Door het weren van mollen wordt voorkomen dat deze daadwerkelijk bestreden worden, wat het gebruik van een mollenwerend of beschermd product diervriendelijker maakt. Kiest u voor mollenwering en wilt u de diersoort liever beschermen, dan is een mollenverjager of mollenverdrijver zeker een uitkomst. Een mollenverdrijver op zonne-energie zorgt ervoor dat mollen verdreven worden uit tuinen en moestuinen. Ook kan de mollenverjager op zonne-energie dienen als preventiemiddel. Plaatst u de mollenverdrijver vooraf al in de moestuin, dan voorkomt u dat de mol gangen in uw tuin graaft.

Werking Mollenverdrijver op zonne-energie

De mollenverjager zendt een aantal geluidstonen uit in de mollengangen wanneer u deze in uw moestuin of tuin heeft geplaatst. Deze geluidstonen worden ook wel sequentiële tonen genoemd, die tot 125 decibel gaan. Sequentieel houdt in dit geval de geluidstonen achter elkaar uit de mollenverdrijver op zonne-energie komen. Deze tonen irriteren de mol, verstoort hun communicatie onderling waardoor zij geen sociaal gedrag kunnen vertonen. Daarom wordt uw moestuin of tuin een – voor de mol – nare plek om zich te bevinden. Als resultaat zorgt de mollenverdrijver ervoor dat de mol uw tuin niet betreedt en op zoek gaat naar een andere fijnere omgeving.

Bestel uw mollenverjager of mollenverdrijver op zonne-energie veilig en snel bij Ongediertemiddelen.nl

Hieronder vindt u een overzicht van de mollenverdrijvers. Per product vindt u onder andere welke oppervlakte de mollenverjager beschermt en hoe u deze het beste in de grond kunt plaatsen voor het beste resultaat.