(0 artikelen) - € 0,00

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Telefoon: 0547 - 292 272
info@ongediertemiddelen.nl 
Volg ons op: facebook icon  youtube icon

Mollenklemmen

De mollenklem wordt al jaren gebruikt om de overlast van mollen tegen te gaan. Onderstaande mollenklemmen staan bekend om de gebruiksvriendelijkheid en de gemakkelijke wijze waarop deze in de grond te plaatsen zijn. Merkt u dat het aantal molshopen op uw perceel steeds meer toeneemt? Zorg ervoor dat u het perceel egaliseert waarna u ziet waar de mollen vandaan komen. Dit zijn vaak de hoofdingangen aan de rand van het perceel.

Hoe plaats ik een mollenklem?

Van te voren is het verstandig om de grond te testen met een peilstift om erachter te komen waar de molsgang zich bevindt. U merkt dat de peilstift dieper in de grond zakt wanneer u een mollengang detecteert. Op dit punt kan de mollenklem het beste in de grond gezet worden. Heeft de mol een gang gegraven, dan is het raadzaam om er een gegalvaniseerde of verzinkte mollenklem in te plaatsen. De mollenklemmen van Yankee worden al jaren gebruikt en staan bekend om de lange levensduur die zij hebben. Bestel de gewenste mollenklem via onze webwinkel. Heeft u meer informatie nodig over de mollenklemmen voordat u deze wilt aanschaffen? Bel ons dan gerust!

Tip: markeer de plek waar u de mollenklemmen heeft geplaatst, zodat u na een aantal dagen kunt kijken of u mollen heeft gevangen.

Rooster  Lijst 

4 Artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

4 Artikel(en)

per pagina