(0 artikelen) - € 0,00

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Telefoon: 0547 - 292 272
info@ongediertemiddelen.nl 
Volg ons op: facebook icon  youtube icon

Insect Control Muggenvanger Zoom

Insect Control Muggenvanger

Muggenvanger specifiek ontworpen voor het vangen van muggen maar ook voor motten, vliegen en fruitvliegen

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 79,00
Product Omschrijving

  Details

  Muggen worden als zeer lastig ervaren, maar kunnen ook gevaarlijk ziektes overbrengen. Met de elektrische Insect Control Muggenvanger (I.C.M.) kunt u nu een oplossing bieden tegen deze hinderlijke insecten. Het principe Koolstofdioxide (CO2) is de belangrijkste aantrekkingsbron voor muggen om bloed te vinden, daarnaast worden lichtfrequenties aantrekkelijk gevonden. Vrouwelijke muggen kunnen een voedingsbron vinden tot op 36 meter afstand. Door deze eigenschappen kan de I.C.M. muggen aantrekken en vangen zowel binnen als buiten in licht en donker.

  De I.C.M. werkt op basis van een drievoudig principe: warmte: geproduceerd uit UV licht in combinatie met CO2 CO2: geproduceerd uit UV licht in combinatie met TiO2 (= fotokatalyse) UV licht Continu gebruik van de I.C.M. in één locatie zal de muggenplaag laten verdwijnen in een gebied met een grootte van ca. 500 m². Dit wordt bereikt door de vrouwelijk (stekende) muggen weg te vangen en daardoor de voortplanting te stagneren. Fotokatalyse Fotokatalyse is een reactie die ontstaat wanneer Titaandioxide (TiO2) als een katalysator gebruikt wordt in combinatie met UV licht. Als een hoeveelheid UV licht en organisch materiaal samenkomt op de oppervlakte van de TiO2, begint zich een reactie te vormen die een ontsmettende en antibacteriële werking heeft. TiO2 wordt o.a. gebruikt bij het maken van chocolade en is onschadelijk voor het menselijk lichaam.

  Insect Control Muggenvanger De Muggenvanger is specifiek ontworpen voor het vangen van muggen maar vangt ook diverse andere insecten zoals motten, vliegen en fruitvliegen. De I.C.M. kan worden neergezet of worden ophangen, zoals aan het plafond of aan een boom. Het apparaat werkt het best op een hoogte van 1,8 meter. Voor de beste resultaten dient de I.C.M. ca. 9 uur per nacht gebruikt te worden. Bij binnenshuis gebruik kan men het apparaat continu gebruiken. Ook wanneer de insectendruk afneemt dient het apparaat in gebruik te blijven, anders is de populatie binnen enkele dagen weer op peil.

Aanvullende Informatie

  Aanvullende Informatie

  Vergif Nee
  gewicht Nee
  Verpakkingsmateriaal doos
  Aantal per verpakking stuk
  downloadlink Download Veiligheidsblad
Product's Review

CMS tab