(0 artikelen) - € 0,00

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Telefoon: 0547 - 292 272
info@ongediertemiddelen.nl 
Volg ons op: facebook icon  youtube icon

Rattenvergif particulier

Diverse mogelijkheden

Bij ons kunt u terecht voor producten die toegepast mogen worden door particulieren. Belangrijk is om gebruik te maken van o.a. goede lokvoerdozen. U kunt kiezen uit een granenmix of pasta zakjes. De werkzame stof in muizenvergif en rattenvergif is hetzelfde. Er zijn verschillende keuzemogelijkheden. Lees altijd de gebruiksaanwijzing op de verpakking en onze algemene tips. Hieronder vindt u een overzicht van de ongediertemiddelen die u als particulier mag gebruiken.  In deze categorie vindt u rattenvergif van de merken Nora en Muskil pasta of graan. Bij een orderbedrag vanaf € 60.- betaalt u geen verzendkosten. Heeft u de beschikking over een geldig licentienummer, dan raden wij aan om bij het professionele rattenvergif voor landbouw te kijken.

Muskil rattenvergif

De producten van Muskil zijn voorzien van twee werkzame stoffen. Hierdoor is de kans aanzienlijk kleiner dat de rat resistent wordt voor dit ongediertemiddel. Muskil wordt aangeleverd in een kant en klare verpakking in handige zakjes, zodat u weinig tijd kwijt bent aan het bestrijden van. Maak altijd gebruik van een goede afsluitbare rattenlokvoerdoos.

Nora rattenvergif

Difenacoum is de werkzame stof die u snel afrekent met de ratten. De producten in onze webwinkel mogen door de particulieren toegepast worden. Wilt u liever geen vergif producten gebruiken om de ratten te bestrijden dan raden wij aan om even bij de categorie ratten vangen en/of weren te kijken

 

 

Rooster  Lijst 

12 Artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

12 Artikel(en)

per pagina