(0 artikelen) - € 0,00

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Telefoon: 0547 - 292 272
info@ongediertemiddelen.nl 
Volg ons op: facebook icon  youtube icon

Rattenvergif particulier

Rattengif wordt veel gebruikt door agrarische ondernemers en professionele bestrijders die in het bezit zijn van een geldige licentie. Per 01-07-2015 is het verplicht om een geldige licentie te hebben om gebruik te mogen maken van professioneel rattengif voor agrarische doeleinden. Bij Ongediertemiddelen.nl kunt u terecht voor lokvoerdozen en losse verpakkingen met korrels of pasta om een rattenplaag tegen te gaan. Deze losse verpakkingen en pasta worden gebruikt om lokvoerdozen te vullen, welke afsluitbaar dienen te zijn. Ons rattenvergif in pastavorm is kant en klaar en hoeft alleen in het lokdoosje te worden gelegd. Ondanks dat hier nog een plastic verpakking omheen zit, heeft het rattengif zo’n aantrekkingskracht dat de ratten door het plastic zakje heen eten. Heeft u last van een rattenplaag, dan raden wij u aan een grotere hoeveelheid rattengif aan te schaffen. De lokdoosjes moeten regelmatig worden nagekeken, omdat de geur van het rattengif sterk aanwezig moet zijn. Ratten zullen hierdoor sneller afkomen op de lokdoosjes.

Resistentie bij rattengif
Voor particulieren hebben wij tevens een aantal verdelingsmiddelen om ratten tegen te gaan. Heeft u te maken met een rattenplaag die resistentie heeft ontwikkeld voor één van de werkzame stoffen? Probeer een andere soort rattengif. Helpt dit niet en wilt u de bestrijding van ratten graag uitbesteden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Rattengif bestellen bij Ongediertemiddelen.nl
Bij Ongediertemiddelen.nl kunt u onder andere terecht voor professioneel rattengif wanneer u beschikt over een geldig UBN nummer en licentienummer om aan te tonen dat u vakbekwaam ongediertebestrijder bent. Sinds 01-07-2015 is dit wettelijk vastgesteld en mag rattengif niet meer besteld worden door alle agrariërs. Bent u niet in het bezit van een licentienummer of UBN nummer, dan kunt u de ongediertebestrijding eventueel aan ons uitbesteden. Bel 0547-292272 voor meer informatie over rattengif en ongediertebestrijding.

Rooster  Lijst 

12 Artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

12 Artikel(en)

per pagina