(0 artikelen) - € 0,00

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Telefoon: 0547 - 292 272
info@ongediertemiddelen.nl 
Volg ons op: facebook icon  youtube icon

Muizengif particulier

Op zoek naar effectief muizengif om een vervelende muizenplaag tegen te gaan? Hieronder vindt u een overzicht van de ongediertemiddelen die u als particulier mag gebruiken. Heeft u de beschikking over een geldig licentienummer, dan raden wij aan om bij het professionele muizenvergif voor landbouw te kijken. In deze categorie vindt u muizengif van de merken Bonirat en Muskil pasta of graan. Bij een orderbedrag vanaf €50.- betaalt u geen verzendkosten.

Muskil muizengif

De producten van Muskil zijn voorzien van twee werkzame stoffen. Hierdoor is de kans aanzienlijk kleiner dat de muis resistent is voor een ongediertemiddel dat u gebruikt. Muskil wordt aangeleverd in een kant en klare verpakking in handige zakjes, zodat u weinig tijd kwijt bent aan het bestrijden van muizen.

Nora muizengif

Difenacoum is de werkzame stof die mogelijk maakt dat u afrekent met de muizenplaag. De producten in onze webwinkel mogen door de consument gebruikt worden. Wilt u liever geen producten gebruiken om de muizen te weren, dan raden wij aan om even bij de categorie muizen weren te kijken.

Rooster  Lijst 

11 Artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

11 Artikel(en)

per pagina