(0 artikelen) - € 0,00

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Telefoon: 0547 - 292 272
info@ongediertemiddelen.nl 
Volg ons op: facebook icon  youtube icon

Muizengif particulier

Op zoek naar effectief muizengif om een vervelende muizenplaag tegen te gaan? Hieronder vindt u een overzicht van de ongediertemiddelen die u als particulier mag gebruiken. Heeft u de beschikking over een geldig licentienummer, dan raden wij aan om bij het professionele muizenvergif voor landbouw te kijken. In deze categorie vindt u muizengif van de merken Nora en Muskil pasta of graan. Bij een orderbedrag vanaf €50.- betaalt u geen verzendkosten.

Muskil muizengif

De producten van Muskil zijn voorzien van twee werkzame stoffen. Hierdoor is de kans aanzienlijk kleiner dat de muis resistent is voor een ongediertemiddel dat u gebruikt. Muskil wordt aangeleverd in een kant en klare verpakking in handige zakjes, zodat u weinig tijd kwijt bent aan het bestrijden van muizen.

Nora muizengif

Difenacoum is de werkzame stof die mogelijk maakt dat u afrekent met de muizenplaag. De producten in onze webwinkel mogen door de particulieren toegepast worden. Wilt u liever geen vergif producten gebruiken om de muizen te bestrijden dan raden wij aan om even bij de categorie muizen weren te kijken.

Rooster  Lijst 

8 Artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

8 Artikel(en)

per pagina